Onze School

Een goede school

Het Montessori onderwijs heeft al 100 jaar ervaring met individueel onderwijs waarin kinderen in hun eigen tempo met zelf corrigerend lesmateriaal werken. Uiteraard houden de leerkrachten dit proces goed in de gaten. Op deze manier kunnen de kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige jonge mensen met respect voor hun omgeving. De kinderen leren Engels in alle klassen.

Een leuke school

De kinderen bedenken en voeren zelf een heleboel activiteiten uit, zoals een eigen winkel, een kunstuitleen, bezig zijn met schone energie (eigen windmolentje en zonnepanelen) en contacten met scholen in het buitenland.

Een praktische school

Vanaf 07.00 uur is uw kind al welkom bij de voorschoolse opvang. Zowel 's morgens als 's middags is er een flexibele inlooptijd van 15 minuten. Tussen de middag is er de mogelijkheid om de kinderen in hun eigen klas met eigen overblijfmedewerk(st)er te laten lunchen.