Welkom

De Fonkelsteen is een openbare basisschool die werkt volgens principes van het Jenaplan. Een Jenaplanschool is een pedagogische school. Dit betekent dat naast het aanbieden van de lesstof het opvoeden en leren omgaan met elkaar en de wereld om ons heen erg belangrijk is. De Fonkelsteen is meer dan alleen taal en rekenen.

“Ieder mens is uniek”

Respect hebben voor elkaar en je omgeving is van groot belang binnen de samenleving en onze school. Wij als Jenaplanschool vinden het ook belangrijk dat uw kind zich prettig voelt en zijn eigenwaarde ontwikkelt. Kinderen mogen verschillend zijn. Zo kunnen ze leren van verschillen en leren ze verschillen te respecteren.

Bent u op zoek naar een fijne, kleinschalige school voor uw kind? Op deze website kunt u lezen waar de Fonkelsteen voor staat, maar nog leuker is nog om het zelf te komen te ervaren. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de school. Het is prettig als u hiervoor een afspraak maakt. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 072 57 20 437.

De Fonkelsteen is een toekomstbestendige school, volop in ontwikkeling en met een zeer duidelijk voelbaar en zichtbaar veilig schoolklimaat. We bouwen aan de toekomst van uw en onze kinderen en gaan daar nog heel lang mee door!

Graag tot ziens!

Het team van De Fonkelsteen